Cauta in stiri

RSS Feed

competitii

Bayliss va concura in Race of Champions

28.07.2008
Foto ©: Race of Champions

Dublul campion mondial de Superbike, si actualul lider al campionatului, Troy Bayliss, a semnat un acord cu organizatorii Race of Champions pentru a concura impotriva lui Michael Schumacher, Jenson Button, Andy Priaulx si alte nume mari, intr-un eveniment extravagant ce are loc pe Stadionul Wembley in Londra la sfarsitul sezonului competitional.

Bayliss va fi coechipier in echipa Australiei cu pilotul de Formula 1, Mark Webber, impotriva unor competitori din World Rally, Le Mans, Formula 1 sau cursele de motociclism, pilotand masini identice pe un circuit special construit in interiorul Stadionului Wembley. Alte nume deja confirmate includ campionul german castigator a 7 titluri de Formula 1,  Michael Schumacher, si de trei ori campion World Touring Car, Andy Priaulx.

Bayliss a concurat ultima data in Race of Champions in editia de la Gran Canaria din 2001, cand a facut parte din echipa All-Star care a ajuns in finalele The ROC Nations Cup. " Sunt foarte incantat sa fac parte anul acesta din echipa Australiei impreuna cu Mark Webber in Race of Champions", a declarat Bayliss. "Este prima oara cand exista o echipa a Australiei si speram sa ne distam la maxim."

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.