Cauta in stiri

RSS Feed

dealeri noi

Bimota, Benelli si alte marci, acum in Romania prin Garage Italia

Paul Lozba | 16.04.2008
Foto ©: Bimota

Garage Italia s-a lansat si in Romania deschizand un showroom in Bucuresti, pe strada Stefan Mihaileanu nr. 21. Garage Italia este o companie specializata in masini sport exclusiviste si motociclete sportive si de lux si are birouri in Milano (Italia), Orlando (USA) si Norwich (Marea Britanie).

Specializati in motociclete italiene, americane si engleze, Garage Italia importa Bimota, Triumph, CCM, Benelli, Buell, Vyrus, Ghezzi Brian, Moto Morini, Aprilia, Garelli, Tomos, Ducati, Harley Davidson custom, Borile, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, HM.

Compania este de asemenea importator oficial in Romania al marcilor: Acerbis, Berik, Arlen Ness, Project, Tucano Urbano, Airoh .

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Garage Italia.

Bookmark and Share
buna ziua by ciureanu petre ciprian on 28.05.2010
buna ziua.am si eu o problema la un scuter benelli,am avut un mic acident si mi sa spart carena din fata si cea din spatele ei.si daca ati putea sami dati un raspuns cum as putea sa dau comanda de alta si la ce pret.si unde as putea da comanda.daca puteti sami dati un raspuns pe email p3trik_18@yahoo.com sau la nr de tel 0742530660 ca ma gasiti non stop.va rog frumos datimi un raspuns la problema mea.multumesc.astept
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.