Cauta in stiri

RSS Feed

intalniri moto

BMW Motorrad Days 2008

25.05.2008
Foto ©: BMW

In perioada 4-6 iulie se va desfasura la Garmisch-Partenkirchen o noua editie a BMW Motorrad Days, intrunire organizata de constructorul bavarez pentru toti impatimitii motocicletelor.

Editia de anul trecut a atras peste 34 000 de vizitatori iar organizatorii se asteapta ca anul acesta sa depaseasca 40 000. Atractiile oferite sunt variate, de la acrobatii executate de Christian Pfeiffer la concerte de muzica. Testele cu motociclete puse la dispozitie de BMW se vor desfasura in inprejurimile localitatii. Intrecerile vor avea loc la Enduropark, unde 40 de BMW R 1200 GS vor alerga pe 10 000 mp de teren special amenajat.

O sectiune din acest teren va fi alocata testarilor efectuate de catre femei, asistate de instructoare.

Formatiile de muzica locale vor acompania atmosfera cu cantece din repertoriul international, urmand ca seara sa fie in tipicul locului, pe scena performand artisti locali ca “Gerry and Gary” si “Steinzeit”, cea din urma fiind condusa de nimeni altul decat seful diviziei sport din BMW Motorrad, Berti Hauser.

Cu ocazia zilelor BMW Motorrad va fi prezent si noul director al diviziei moto a fabricii bavareze, ales la inceputul anului, Hendrik von Kuenheim, totodata proaspat presedinte al IMMA (asociatia internationala a producatorilor de motociclete).

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.