Cauta in stiri

RSS Feed

rechemari in service

BMW recheama in service 122.000 de motociclete

19.05.2010
Foto ©: BMW

Producatorul german BMW Motorrad recheama in service la nivel international un numar impresionant de 122.000 de modele K 1200 GT si R 1200 GS, datorita unor posibile defectiuni ale sistemului de franare al rotilor fata.

Un purtator de cuvant al companiei germane a declarat ca s-a descoperit riscul defectarii franelor de pe roata din fata din cauza vibratiilor generate de functionarea motocicletelor. Acestea ar putea cauza scurgeri ale lichidului de frana, ceea ce ar face frana fata inutilizabila.

Modelele vizate, produse in perioada august 2006 - mai 2009, au mai fost rechemate in service in primavara anului 2008 pentru aceleasi probleme insa se pare ca reparatiile efectuate atunci nu au fost suficiente pentru a elimina complet riscul defectarii franelor.

Nu s-au semnalat pana in prezent accidente cauzate de aceasta problema insa BMW “va efectua cu placere inca o operatiune de rechemare,” a adaugat reprezentantul BMW.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.