Cauta in stiri

RSS Feed

rechemari in service

BMW recheama in service mii de motociclete

21.06.2008
Foto ©: BMW

Grupul BMW North America sfatuieste posesorii mai multor modele sa returneze cat de curand motocicletele la un dealer autorizat pentru a rectifica probleme ce sunt potential mortale. Rechemarile au fost emise pentru BMW F 800 S si F 800 ST, fabricate in 2007 si 2008, ce par a avea probleme la sistemul de alimentare, furtune si garnituri. La temperaturi ridicate rezervorul de benzina se poate deforma, ceea ce ar determina partea inferioara a acestuia sa se frece cu roata din spate cauzand un incendiu.

BMW a rechemat de asemenea modelele K 1200 GT si K 1200 S fabricate in 2008 pentru probleme la sistemul de franare. Prinderile folosite pentru fixarea discurilor de frana fata ar putea fi prea scurte cauzand slabirea lor in timp. Astfel de frane montate prost sporesc riscul unui accident. Nici mult laudatul R 1200 GS nu a facut exceptie fiind si el rechemat in service de BMW in cursul acestei saptamani.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.