Cauta in stiri

RSS Feed

competitii

Brammo Enertia va concura la TTXGP

25.03.2009
Foto ©: Brammo Motorsports

Craig Bramscher, CEO al companiei Brammo Motorsports, a confirmat faptul ca motocicleta electrica dezvoltata de ei va participa la competitia TTXGP. Aceasta va avea loc in luna iunie, face parte din Isle of Man TT, si este dedicata exclusiv noilor tehnologii ecologice de propulsie.

Brammo Enertia are cadrul realizat din fibra de carbon, cantareste 127 de kilograme, poate atinge o viteza maxima de 80 km/h si are o autonomie de 72 de kilometri in urma unei singure incarcari de 3 ore.

Alte modele electrice care vor participa la TTXGP sunt EV-0 RR, dezvoltat de compania britanica Evo Design Solutions, si impresionantul Mission One, conceput de compania americana Mission Motors.

Ultimele doua motociclete au fost special construite pentru a atinge viteze mari si costa mult mai mult decat Brammo Enertia, care va intra in curand in productia de serie.

Via I Autoblog Green

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.