Cauta in stiri

RSS Feed

eveniment

Bucharest Wheels Arena

Costi Radoi | 07.06.2012
Foto ©: bwa

In acest weekend se anunta o mare miscare in ceea ce priveste zona pasiunilor “cu roti”. Evenimentul se numeste Bucharest Wheels Arena si se va tine la Romexpo incepand cu vineri, 8 iunie, pana duminica 10 iunie.

Show-ul va avea o intindere destul de mare, astfel incat sa incapa acolo moto stunt, trial, enduro, drift si alte activitati motorizate si nemotorizate pe 2 si pe 4 roti. Noutatea acestui eveniment este faptul ca in interiorul complexului, organizatorii au promis prezenta de spatii de campare pentru cei ce vor sa-si petreaca o mini vacanta.

Vor fi multe evenimente, printre care concursuri de forta si nelipsitele saloane tattoo, concursuri auto, insa in ceea ce ne priveste pe noi, pasionatii vietii pe doua roti, va fi o expozitie, etichetata ca fiind cea mai mare, vor fi demonstratii de stunt sustinute de Kevin Carmichael, ce are deja la activ tiltul de campion mondial in stunt. Pe langa acestea vor mai fi demonstratii de trial si enduro, pocket bike si atv, salon de tuning moto si bineinteles o gramada de concursuri.

Nu s-ar fi putut ca un astfel de eveniment sa ramana fara d-ale gurii, asa ca se vor gasi diferite locatii ce se vor ocupa de bucataria traditionala romaneasca, cu diferite specifice regionale.

Tot cu aceasta ocazie va exista si o zona comerciala, de specialitate, unde vor exista atat piese cat si consumabile, accesorii si echipamente, dar si motociclete si masini.

Si cum acest eveniment cu cazare si de toate pentru toti se va cantona timp de 3 zile in urbea noastra, nu s-ar fi putut ca evenimentul sa dispara in fum, doar cu activitati de zi, asa ca seara, cei ce vor rezista, vor putea sa se bucure de muzica celor de la Parazitii, Suie Paparude, Cargo si Vita de Vie.

Per total, se anunta o miscare de o foarte mare amploare, un proiect foarte ambitios, insa trebuie sa recunosc faptul ca, in calitate de pasionat, imi doresc sa iasa excelent, asa ca urez organizatorilor success, iar vizitatorilor: distractie placuta!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.