Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Calendarul evenimentelor Harley-Davidson

17.02.2009
Foto ©:

Dupa succesul festivitatilor de anul trecut cu ocazia a 105 ani de la infiintarea renumitei companii americane, Harley Owners Group anunta un an plin de evenimente ce vor avea loc in mai multe tari din Europa.

Sezonul debuteaza cu cea de-a treia editie a Harley-Davidson Euro Festival programata intre 7-10 mai 2009 la Golfer de St-Tropez, si continua cu a 18-a editie Annual European H.O.G. Rally din statiunea Jamaal, Latvia intre 25-28 iunie, fiind considerat cel mai mare eveniment din calendarul H.O.G.

Istoricul oras Hamburg din Germania este urmatorul pe lista, fiind asteptati aici peste 700.000 de vizitatori pentru a participa intre 17-19 iulie la a sasea editie a festivalului Harley Days. Seria manifestarilor continua cu Barcelona Harley Days, acest eveniment urmand sa aiba loc intre 17-19 iulie 2009.

Harley-Davidson s-a asociat in acest an cu Circuitul Silverstone din Northamptonshire, Marea Britanie pentru a crea Silverstone Classic, un loc de intalnire pentru pasionatii de motociclete si masini clasice, ce se va desfasura intre 24-25 iulie.

Pentru al 12-lea an la rand European Bike Week, una dintre cele mai mari si mai populare intruniri din Europa, va avea loc la Faaker See in Austria. Timp de sase zile, intre 8-13 septembrie 2009, motociclisti din toata Europa si nu numai pot participa gratuit la aceasta manifestare.

Cele mentionate mai sus reprezinta doar o mica parte din calendarul mondial de evenimente Harley-Davidson, existand si locatii mai exotice in program cum ar fi: Dubai Bike Week (19-21 martie 2009), Africa Bike Week (30 aprilie - 3 mai 2009) sau faimosul Love Ride din Elvetia (3 May 2009).

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.