Cauta in stiri

RSS Feed

advertising

Campania Fireblade castiga Golden Drum la Portoroz

29.10.2008
Foto ©: Cohn & Jansen

Seria de ad-uri American Myth, European Myth si Japanese Myth a castigat premiul Golden Drum la categoria Press, in cadrul festivalului de publicitate Golden Drum 2008 de la Portoroz.

Realizate de agentia brandului Honda, Cohn & Jansen | Ashley & Holmes, adurile castigatoare  sunt parte a campaniei de imagine realizata pentru modelul Fireblade CBR 1000 RR si lansata de Honda in aprilie 2008.
 
Dar care este povestea din spatele acestui ad?
Multa munca dar mai ales pasiune si inspiratie atat din partea echipei Honda cat si din partea echipei Cohn&Jansen.

Cativa creativi din agentie ne-au dezvaluit parte din "secretele meseriei":
"Pentru Honda au lucrat toate echipele de creatie din agentie; in timpul liber, in pauza de masa; fiecare venea cu cate o idee iar in final rezulta un ad de care cu totii eram mandri. Am pornit de la ideea ca Honda Fireblade este mai mult decat un vis, este "THE Dream".  Fiecare biker viseaza la un moment dat sa fie proprietarul unui Fireblade. Dar, desi modelul e o replica a motorului de curse Grand Prix, e lider de clasa, avand raportul optim greutate-viteza, explicatia nu se gaseste in datele din fisa tehnica, ci la ghidonul motocicletei. Cand te urci in seau acesteia, traiesti un sentiment greu de descris in cuvinte. Aceasta stare, combinata cu ideea de viteza caracteristica unui motor din clasa SuperSport, ne-a dus cu gandul la o creatura de legenda care alearga atat de repede sau zboara. Fireblade e atat de rapida incat nimeni nu a reusit sa o vada cu adevarat."

In momentul lansarii campaniei pentru Firebrade, echipa Honda a avut de ales din mai multe propuneri facute de agentia sa. Grea alegere - majoritatea ad-urilor erau creative si de impact. Totusi, dupa zile si nopti de discutii, cercetari, focus grupuri, au decis sa aleaga "Legenda" iar premiul castigat de Campania "Fireblade" la Portoroz a dovedit ca alegerea facuta a fost cea mai buna.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.