Cauta in stiri

RSS Feed

competitii custom

Campionatul Mondial de Custom Bike Building AMD 2008

11.08.2008
Foto ©: AMD

Au fost anuntate rezultatele Campionatului Mondial de Custom Bike Building AMD 2008 organizat saptamana trecuta in orasul Sturgis din Statele Unitele ale Americii.

Multe nume cunoscute s-au regasit printre castigatori, Roger Goldammer cu a sa creatie Goldmember obtinand primul loc la clasa Freestyle. Pe a doua pozitie s-a situat Hot Dock cu motocicleta StG Nautilus, urmat de Tobias Guckel reprezentantul TGS Motorcycles din Germania cu Seppster 2 Ice Racer.

La clasa Metric, pe locul intai a iesit Jim Giuffra de la AFT Customs din Martell, California cu un concept extrem de interesant denumit Er Hed. Primul loc la categoria constructorilor de productie a fost obtinut de Delaware American cu motocicleta Tech Twin American 13c. Pe locul doi in aceeasi categorie s-a situat Nick Gale cu deja cunoscutul concept britanic Little Miss Dynamite.

Evolutia motocicletelor custom trece printr-o schimbare pozitiva. Motocicletele inca sunt destul de extreme insa unele s-au dovedit si functionale. Marele castigator Goldmember, este un racer Bonneville supraalimentat, monocilindric, ce poate atinge 264 km/h.

AMD World Championship

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.