Cauta in stiri

RSS Feed

carti noi

Cartea oficiala Superbike 2008/2009

16.12.2008
Foto ©: Giorgio Nada Editore

Campionatul Mondial de Superbike beneficiaza si anul acesta de o carte oficiala scrisa de Claudio si Fabrizio Porrozzi, realizata special pentru fanii acestui sport.

Competitiile moto bazate pe modele de serie reprezinta inima si sufletul curselor de motociclete, combinand tehnologia de ultima generatie cu motoarele pe care le folosim zilnic.

Editia de anul acesta contine mai multe detalii tehnice si aspecte care s-au dovedit a fi extrem de interesante pentru iubitorii de Superbike. Nu in ultimul rand, cartea prezinta pilotii care prin evolutia lor realizeaza interfata cu publicul general.

In cele 194 de pagini sunt alocate capitole si pentru alte categorii (Supersport, Superstock 1000, Superstock 600) care completeaza Campionatul Mondial, intreaga carte continand 300 dintre cele mai spectaculoase fotografii color realizate pe toata durata sezonului competitional 2008.

Cartea oficiala Superbike 2008/2009 este disponibila in limbile italiana si engleza contra sumei de 30 de euro, aceasta putand fi cumparata prin intermediul magazinului online SBK Official Store.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.