Cauta in stiri

RSS Feed

competitii noi

Chevrolet DragRacing la Satu Mare

30.05.2009
Foto ©: Chevrolet DragRacing

Organizatorii Chevrolet DragRacing anunta ca pana in prezent s-au inscris 40 de participanti la concursul de accelerare ce se va desfasura in data de 14 iunie 2009 pe aeroportul din Satu Mare.

Cei care urmeaza sa ajunga la linia de start sunt din Timisoara, Cluj si Bucuresti, in plus anuntandu-si prezenta participanti din Oradea, care vor iesi in evidenta cu masinile lor in cadrul unui tuning-show de exceptie.

La eveniment sunt asteptati si campionii europeni ai driftingului, Kerenyi Adam si Papp Peter (Ungaria), care vor roade asfaltul inclusiv in asa-numitul "tsuiso", un spectaculos drifting in pereche.

Punctul culminant al zilei va fi demonstratia facuta de Erdos Csaba la bordul unui dragster cu motor de 3.000 de cai putere, care atinge 100 km/h in doar 0,9 secunde. Acelasi Erdos Csaba va face si un spectaculos show de streetfighter cu motocicleta.

Nu doar pasionatii de viteza vor putea gasi lucruri pe placul lor la Chevrolet DragRacing. Evenimentul va reuni numeroase masini speciale, cu infatisare de desene animate, create de pasionati ai genului. De asemenea, pe pista aeroportului vor fi expuse zeci de oldtimere ale unor colectionari din Baia Mare, Cluj-Napoca si Oradea.

Sursa: Satu Mare On Line

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.