Cauta in stiri

RSS Feed

stunt riding

Chris Pfeiffer castiga Campionatul Mondial Indoor de Stunt

01.03.2009
Foto ©:

Chris Pfeiffer a castigat pentru al treilea an consecutiv Campionatul Mondial Indoor de Stunt in saua motocicletei sale BMW F 800 R special modificata. Ultima etapa si cea decisiva s-a desfasurat pe 22 februarie anul acesta la Swiss-Moto Exhibition in Zurich.

Dupa o prima runda de calificari dificila, la care a participat suferind de o gripa severa, si o cazatura in semifinale in timpul unui wheelie, germanul in varsta de 38 de ani s-a impus in fata reprezentantilor Ungariei, Balasz Herzceg si Zoltan Angyal, ce au incheiat competitia pe locurile doi si trei.

Chris Pfeiffer a dominat acest sport inca din anul 2003 si planuieste sa se retraga in curand din activitate. "Am castigat in mod repetat tot ce era de castigat, si va fi timpul in curand sa-i las pe altii. Eu sunt de asemenea implicat in fotografie, proiecte video si vreau sa ma ocup de DVD-ul meu proaspat lansat “Stunting for Life”, care este doar un preludiu."

Poate printre ultimele ocazii de a-l vedea la treaba pe renumitul Chris Pfeiffer va fi si in cadrul etapei romanesti a Campionatului Mondial de Stunt Ride 2009 din Baia Mare, eveniment organizat de clubul Urban Moto.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.