Cauta in stiri

RSS Feed

actiuni de solidaritate

Chris Vermeulen si Motards Solidarite

16.05.2008
Foto ©:

Aflat in Franta cu ocazia etapei din acest week-end, australianul Chris Vermeulen si-a facut timp sa solidarizeze cu cauza organizatiei de binefacere Motards Solidarite donand un GSX-R1000 cu atas.

“Ma simt onorat si bucuros sa pot aduce contributia mea in sustinerea organizatiei. Motards Solidarite, o rganizatie caritabila care nu doar ajuta motociclistii material ci ai sustine sa treaca peste dramele suferite in accidente, aratand lumii ca viata continua si dupa tragedii.”

Asociatia franceza de solidaritate intre motociclisti a fost infiintata in 1995 iar acum numara aproximativ 500 de membrii. Scopul organizatiei este de a veni in sprijinul motociclistilor ce au suferit leziuni sau amputari, care nu le mai permit sa conduca o motocicleta standard. In acest sens, Motards Solidarite ajuta la personalizarea de motociclete adaptandu-le nevoilor fiecaruia: acceleratie la pedala, schimbatoare de viteza la mana, adaptarea de atasuri sau orice altceva care ar ajuta un motociclist cu handicap locomotor sa urce din nou in sa. Nu este neglijata nici consilierea psihologica pentru cei care au suferit o trauma sau sedinte de kinetoterapie.

Tot asociatia se ocupa de actele necesare inmatricularii motocicletelor astfel modificate precum si de redobandirea dreptului de a conduce motociclete a celor afectati de handicap.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.