Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

CIMTE 2008: China International Motorcycle Trade Exposition

29.04.2008
Foto ©: Carl Parker

Motocicletele chinezesti si industria moto chineza au fost puse recent sub luminile reflectoarelor la editia 2008 a salonului moto chinezesc de la Chongqing.

Chongqing, un oras puternic industrializat, a tinut recent a 7-a editie a CIMTE (China International Motorcycle Trade Exposition) unde au fost prezentate ultimele noutati motociclistice ale celor mai mari producatori chinezi si nu numai.

Chinezii produc deja milioane de motociclete si dezvolta produse din ce in ce mai bune ce ar putea avea succes si pe piete din afara Chinei. Desi nu este considerat un eveniment de importanta majora multe nume importante din industria moto si-au prezentat noutatile.

Unul din cele mai creative standuri vazute pana acum a fost cu siguranta cel al companiei Shineray care a prezentat un model 250GY intr-o vedere "explodata", toate piesele componente fiind agatate de tavan cu fire subtiri. Acest fapt indeamna la incredere in produsele Shineray si invita participantii sa analizeze in detaliu motocicleta.

Via | Mychinamoto.com
Foto copyright: Carl Parker

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.