Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Ciprian Popescu candideaza la sefia FRM

23.02.2010
Foto ©: Dual Tours

Ciprian Popescu, presedintele clubului sportiv Dual Racing Team si Manager General la Dual Tours, candideaza pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Motociclism, ocupat in prezent de Cristian Muresan, tatal singurului pilot roman care a concurat in MotoGP.

Membrul fondator al clubului Dual Racing, Ciprian Popescu are o vasta experienta in domeniul motociclismului, implicandu-se activ in dezvoltarea, promovarea si descoperirea tinerelor talente. Acesta a criticat foarte dur pe forumul motociclism.ro activitatea FRM din ultima perioada, subliniind necesitatea schimbarii la varf si facand in acelasi timp un apel catre presedintii de cluburi sportive, pentru sustinerea schimbarii.

"Federatia Romana de Motociclism nu a cautat metode de atragere de noi sportivi, in special din randul copiilor si juniorilor, nu a determinat aparitia de noi manifestari sportive de gen, a respins initiativele de organizare a unor evenimente, altele decat cele arhicunoscute. Aceste balbaieli au dus la aparitia unor campionate paralele, vezi RoSBK, curse “prietenesti” la Enduro, precum si a unor scandaluri ca cel dintre FRM si Pascota.

Lipsa unei coloane vertebrale a conducerii FRM are drept rezultat iminenta inchidere a singurului circuit omologat de dirt-track din Romania, situat la Braila. In lipsa unei implicari active, multe circuite s-au degradat, fortand organizatorii sa renunte la etapele programate. Multe din cele ramase active nu ofera conditiile necesare unei competitii sportive de nivelul anului 2010.

Ignorarea presei si a reprezentantilor mass-media s-a rasfrant asupra cluburilor si a reprezentarii sportului moto atat in Romania cat si la nivel international. Relatia presa-cititori-spectatori-sponsori-sportiv a fost redusa doar la nivel de sportiv. Promovarea sportului cu motor ar fi adus Federatiei noi sportivi, sponsori si notorietate pe plan national si international. Ce dovada mai mare de dezinteres privind acest aspect decat lipsa unui ofiter de presa in schema FRM!"


Sambata, 27 februarie 2010, la sediul FRM are loc Adunarea Generala, unde presedintii cluburilor sportive afiliate vor vota noul presedinte. In afara de Ciprian Popescu, in cursa pentru presedentia FRM s-au mai inscris actualul Presedinte al FRM, Cristian Muresan, si Viorel Ganescu, Presedintele Clubului sportiv Steaua General Turbo. Ciprian Popescu l-a propus pentru postul de vicepresedinte pe Ionut Mistode, campion Romanian Superbike in 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.