Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Circuitul Montmelo devine si cimitir!

28.11.2008
Foto ©: MotoGP

Criza economica mondiala a atins apogeul in aceasta dimineata cand aflam ca in Spania se va recurge din prima luna a anului viitor la o solutie morbida, dar care maximizeaza profitul prin utilizarea fiecarui metru patrat de pamant ramas liber.

Circuitul spaniol Montmelo de langa Barcelona, unde se desfasoara anual Marele Premiu MotoGP al Cataluniei, va accepta cenusa a 5.000 de fani ai sporturilor motorizate, decedati desigur, contra sumei de 1.500 de euro.

Aceasta este suma cu care si voi va puteti cumpara un loc de veci semi-etern, deoarece acopera o perioada de numai 25 de ani, urmasii dumneavoastra ramanand sa plateasca in plus si o taxa anuala de intretinere in valoare de 50 de euro. Ne putem astepta la o intreaga gama de servicii complementare inclusiv la urne mortuare in forma de rezervor de combustibil, dupa celebrul model american extrem de cautat peste Ocean.

Doamne ajuta!

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.