Cauta in stiri

RSS Feed

Comemorare Sanzieni - 20 septembrie 2014

Ciprian | 16.09.2014
Foto ©:

Subscrisele, cluburi si asociatii cu specific moto, reprezentand o parte a comunitatii moto din Romania, anuntam ca vom face o deplasare la Sanzieni, judetul Covasna, loc in care un motociclist si-a pierdut viata pe fondul unui accident de circulatie a carui derulare si urmari – din perspectiva noastra – nu au fost elucidate. Scopul este acela de a tine un moment de reculegere in memoria lui S. Attilá, motociclistul in cauza.

Acest gest se doreste a fi un semnal de alarma adresat atat autoritatilor cat si anumitor grupuri de persoane pentru a atrage atentia ca acest gen de evenimente au consecinte care trebuie sa atraga un raspuns categoric si drastic atat din partea institutiilor statului cat si din partea opiniei publice.

Comunitatea moto din Romania pe care o reprezentam nu va ramane fara reactie si va continua sa faca toate demersurile pe care le va considera necesare atat pentru solutionarea corecta a situatiei de la Sanzieni cat si pentru impiedicarea unor evenimente similare. Solicitam presei sa ne sprijine in transmiterea corecta a acestui mesaj punand accent pe caracterul comemorativ al acestei actiuni, fara a instiga la discriminare rasiala sau violenta. Avand in vedere prezenta masiva estimata la cca 7-8000 de motociclisti din toata tara, am procedat la anuntarea autoritatilor solicitand sprijin de specialitate pentru a evita transformarea unui eveniment pasnic in reactii de razbunare a unor persoane ce nu apartin acestui grup.

Subliniem inca o data ca aceasta miscare se face in memoria lui Attilá si uneste vocea comunitatii moto din Romania, voce ce se va face auzita intr-o maniera legala ori de cate ori un membru al acestei comunitati va fi pus in pericol.

Facem precizarea ca, atat la deplasarea la care am facut referire cat si la momentul de reculegere pe care il vom tine la Sanzieni, vor participa numai motociclisti.

Burnout MC

Crazy Bike MC

Daimler MC

Fllagelum Dei MC

Heavy Riders MC

Kronstadt MC

Rebel Wolves MC

Red Evils MC

Moldavia Bikers RC

Free Riders RC

Slowriders RC

Free Frog Riders RC

Black Helmets RC

Road Wolves RC

Intruder Owners Club Romania

Dusty Dogs RC

Vulcan Riders Romania RC

The Gents RC

On The Road To Heaven RC

Chopper Academy MC

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.