Cauta in stiri

RSS Feed

concursuri

Concurs de design Kawasaki ER-6N

22.01.2009
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki a decis sa-si promoveze noul model ER-6N intr-un mod unic, lansand un concurs online denumit “ER-6N Design Competition”.

Prin intermediul website-ului kawasaki.eu se poate accesa un loc virtual unde trebuie customizat un model ER-6N intr-un mod cat mai original posibil. Designul concurentilor va putea fi apoi analizat si votat de catre oricine viziteaza website-ul iar cine primeste cele mai multe voturi va castiga o motocicleta reala Kawasaki ER-6N realizata intr-o editie limitata de compania franceza OCD.

Data limita pana la care se poate participa este de 9 aprilie 2009, cei cu mai putin talent grafic putand doar sa voteze avand astfel sansa de a castiga una din cele trei jachete Kawasaki oferite ca premiu.

Din pacate Romania nu este trecuta pe lista tarilor participante, deoarece nu exista un importator oficial al marcii japoneze.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.