Cauta in stiri

RSS Feed

concurs design

BMW Motorrad Innovation 2009

14.05.2009
Foto ©: Igor Vishnevskiy

“Care va fi motocicleta perfecta a viitorului, ce trasaturi va avea, cat va costa si cine o va cumpara? Care va fi urmatorul curent ce va fascina generatiile urmatoare? Cautam concepte unice si inedite ale motocicletelor, scuterelor, bicicletelor cu motor sau orice vehicul de acest gen destinat viitorului. Solutiile propuse trebuie sa contina tehologii inovative, pasiune si un stil de viata modern. Care vor fi principalele utilizari ale acestuia? In ce categorie de vehicule se va situa: de agrement, de distractie, destinate calatoriilor, afacerilor, ecologice sau economiei de combustibil? Lasati in urma conceptele actuale si ganditi liber! Luati parte la conceperea viitoarelor motociclete si stabiliti noi standarde prin tehnologie, propulsoare, materiale folosite, reparatii si design. Descrie viziunea ta personala, visul tau pe doua roti.”

Cam asa suna invitatia celor de la BMW catre cei care doresc sa participe la concursul 2009 Innovation, o oportunitate ideala pentru persoanele care vor sa se afirme in acest domeniu prin concepte futuriste si originale. Daca o posibila colaborare cu firma germana inca nu a starnit parghia voastra creativa atunci premiile si cei 2000 de euro sigur vor reprezenta o motivatie puternica.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul BMW Motorrad Innovation Contest.

Bookmark and Share
bmweu futurist by danutz on 14.05.2009
daca o sa arate ca aia din poze adica un fotoliu pe roti, viitorul arata nasol
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.