Cauta in stiri

RSS Feed

aniversari

Concursul S&S Cycle Build-Off

28.07.2008
Foto ©: S&S Cycle

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la infiintare, S&S Cycle a organizat un concurs de Build-Off a motocicletelor custom, avand bineinteles in centrul atentiei motorul V-Twin. Acesta este cel mai mare concurs de acest gen, organizat vreodata.

S&S Cycle este un producator de motoare si piese aftermarket, infiintat in 1958 de George J. Smith si Stanley Stankos in Blue Island, Illinois. Compania si-a inceput activitatea prin productia de tije impingatoare folosite la motoarele OHV ce echipau Harley-Davidson si, in prezent, inca furnizeaza piese pentru motocicletele americane V-Twin.

Pentru a sarbatori evenimentul, au fost alesi 50 de constructori care au creat 50 de modele custom pe care le puteti admira accesand galeria foto S&S Cycle. Marele castigator al concursului este Hot-Dock Custom Cycles, un constructor japonez iar constructorul desemnat de public este Dougz Custom Paint & Fabrication.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.