Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Cristian Muresan, ales din nou presedinte al Federatiei Romane de Motociclism

28.02.2010
Foto ©: Nelu Banica

Cristian Muresan a fost ales pentru un nou mandat de presedinte al Federatiei Romane de Motociclism.

Sambata, 27 februarie, in sala de sedinte de la etajul opt al sediului Ministerului Tineretului si Sportului, din strada Vasile Conta nr. 16, s-a desfasurat Adunarea Generala a Federatiei Romane de Motociclism.

Principalele puncte de pe ordinea de zi au cuprins analiza activitatii Federatiei Romane de Motociclism pe anul 2009, modificarile aparute in regulamentele de functionare ale ramurilor sportive ale FRM, afilierea unor noi cluburi sportive si alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Motociclism, pentru un mandat de patru ani.

Candidatii inscrisi in cursa pentru presedintia FRM au fost: Ciprian Popescu (presedintele clubului sportiv Dual Racing Team), Viorel Ganescu, (presedintele clubului sportiv Steaua General Turbo) si Cristian Muresan, care indeplineste aceasta functie din anul 2005. Viorel Ganescu si-a retras candidatura, declarand ca prefera sa observe activitatea FRM si sa acumuleze experienta, dupa care s-a trecut la votare.

Cele 53 de cluburi cu acest drept si-au exprimat optiunile astfel: 32 de voturi pentru Cristian Muresan si 16 voturi pentru Ciprian Popescu, 5 voturi fiind anulate. Vom reveni in cursul zilei de luni, 1 martie, cu noi amanunte legate de Adunarea Generala a Federatiei Romane de Motociclism.

Bookmark and Share
FRM by Raul on 28.02.2010
Intr-un singur cuvant: Horror!
Felicitari e super tare ! by Cojocaru Costin on 08.03.2010
Tine-o tot asa!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.