Cauta in stiri

RSS Feed

relansari

Crocker Motorcycles isi reia activitatea

10.09.2008
Foto ©: Crocker Motorcycles

Compania americana cu sediul in Los Angeles, California, care a produs intre anii 1936 si 1942 doua modele de succes, Crocker Big Tank si Small Tank, isi reia activitatea dupa ce in timpul celui de Al II-lea Razboi Mondial au construit piese pentru avioane.

Dat fiind faptul ca pentru multi ani au fost cele mai rapide motociclete de serie ale acelei perioade, Torontonian Michael Schacht a adus aceasta motocicleta la viata dupa ce in ultimii sapte ani a supravegheat o echipa de ingineri pentru a imbunatatii modelul original, pastrand insa liniile acestuia. Cu exceptia motorului si a partii electrice care au fost modernizate noile modele Crocker sunt aproape identice cu cele originale, astfel aproape orice piesa de pe motocicleta noua va merge si pe cea fabricata acum jumatate de secol.

Compania a declarat ca accepta 100 de comenzi pentru motocicletele pe care le produce, lista de asteptare fiind intre sase si opt luni de zile iar pretul undeva in jur de 65.000 de dolari. Este prea mult oare pentru o motocicleta numita de Muzeul Guggenheim “un Duesenberg al motocicletelor” ?

Crocker Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.