Cauta in stiri

RSS Feed

reviste noi

Curse, teste neconventionale si evenimente off-road in numarul patru al Dirt Bike Zone

23.06.2010
Foto ©: DBZ

A aparut numarul patru al revistei moto online Dirt Bike Zone, dedicat in egala masura motocrosistilor dar si enduristilor!

Amatorii circuitelor de dirt pot citi analizele curselor de la Zarnesti si Moreni, primind ca bonus si un tutorial de abordare a virajelor, realizat impreuna cu campionul Adrian Raduta. Dependentii de mers pe motor pe munti si vai pot citi despre Dark Dog Enduro Sibiu, powered by Motorex, o cursa despre care se mai vorbeste inca si acum.

Cover story-ul lunii iunie este dedicat primei etape a Moto X Country, desfasurate la Ciolpani, un eveniment unic in Romania, care ofera posibilitatea trecerii de statutul de pilot de Hobby la cel de Pro. Dirt Bike Zone a pregatit si un interviu in exclusivitate cu Stefan Ene, mintea "diabolica" din spatele Enduro Maniaco Depresiv.

Testele pregatite pentru acest numar sunt cu totul aparte. Dirt Bike Zone realizeaza o incursiune in lumea motoarelor dual sport de la inceputurile anilor '90, punand la treaba un Suzuki DR 650 RSE si un Kawasaki KLE 500. Tot la capitolul teste, Dirt Bike Zone a pregatit impreuna cu www.actioncamera.ro, primul test autohton dedicat camerelor video HD onboard, incercate pe doua circuite, cel de asfalt de la AMCKart, dar si pe hard pack-ul de la Ciolpani.

Doar in Dirt Bike Zone puteti citi "pastilele" de endurist ale lui Dani Otil sau despre cursa de extrem enduro de la Erzberg (Austria), unde anul acesta pilotii romani au fost mai buni ca niciodata, cu Sorina Sandu pe locul trei la Lady Cup si Ervin Kovacs, locul 43 din 500 de concurenti veniti de pe cinci continente la Red Bull Hare Scramble!

Citeste Dirt Bike Zone si afla ce se intampla dincolo de asfalt!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.