Cauta in stiri

RSS Feed

campanii anti-accidente

Dac Motors initiaza campania Groapa Ucide!

26.03.2010
Foto ©: Dac Motors

Ca urmare a tragicului accident in care Madalina Avram si Adrian Bercea si-au pierdut viata, dupa ce au incercat sa evite o groapa nemarcata de pe Splaiul Unirii din Bucuresti, clubul Dac Motors, din care facea parte si Adrian, lanseaza campania Groapa Ucide!

Campania este simpla, non-agresiva, dar cu un impact puternic si a inceput chiar astazi 26 martie la ora 2:00 am. Aceasta consta in desenarea langa fiecare groapa a profilului unei persoane intinse pe asfalt, similar celor dintr-un accident mortal.

Au fost marcate deja in acest mod aproximativ 70 de gropi serioase din toate sectoarele Bucurestiului, folosindu-se un spray cu vopsea nepermanenta.

Clubul Dac Motors vrea astfel sa traga un semnal de alarma asupra pericolului reprezentat de gropile din asfalt ce pot face in continuare noi victime. Conform initiatorilor acestui proiect, campania nu este a motociclistilor pentru motociclisti, ci se adreseaza tuturor participantilor la trafic, afectati de gropi si de carosabilul degradat.

Cei din Dac Motors spera ca autoritatile sa sesizeze numarul impresionat al locurilor unde asfaltul este degradat si sa astupe gropile in cel mai scurt timp posibil. Acestia au facut un apel la toti participantii la traficul rutier sa contribuie la prevenirea accidentelor cauzate de gropile din asfalt:

"Alatura-te oriunde ai fi in tara si ia cu tine cand pleci de-acasa o creta sau o creta cerata, ori o vopsea nepermanenta si "daruieste" fiecarei gropi din orasul tau conturul potentialei victimei pe care o asteapta."

Salutam initiativa originala a celor de la Dac Motors, probabil cea mai de impact campanie anti-accidente facuta vreodata in Romania, si speram ca aceasta va avea urmarile scontate.

Via | Motociclism.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.