Cauta in stiri

RSS Feed

in acest weekend

Dacorum Bike Fest 2008

08.07.2008
Foto ©: Dac Motors

Clubul Dac Motors organizeaza in perioada 11-13 iulie 2008 prima editie "Dacorum Bike Fest", o intrunire moto ce doreste sa readuca Bucurestiul in atentia comunitatii motociclistice nationale.

Festivalul va avea loc pe circuitul de motocross de la Ciolpani, care este situat pe partea stanga a DN1 in directia Bucuresti-Ploiesti. Accesul in interiorul locatiei se va face contra unei sume modice aplicata per motocicleta nu persoana. Organizatorii incurajeaza chiar motociclistii sa se urce cat mai multi pe o motocicleta, platind astfel o singura taxa de intrare, civilii, in masini sau pietoni, nu vor beneficia de aceasta oferta.

Pe langa activitatile specifice unei intruniri moto vor avea loc concursuri de motocross, curse de motociclete cu atas, concursuri de paintball si multe alte surprize. Vor concerta formatiile: Spit Fire, First Division, Snapjaw, Bruma, Spectral, Shellstock, Ka Gaia An, Nexus, Ura de dupa Usa si Bucovina. Poate cel mai atractiv moment din eveniment il va constitui tombola, la care se va participa pe baza biletului de intrare, ce are ca premiu o motocicleta noua !

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.