Cauta in stiri

RSS Feed

dealeri noi

Dainese in Romania prin Garage Italia

10.10.2008
Foto ©: Dainese

Garage Italia, noul si unicul distribuitor al renumitei companii italiene Acerbis, este acum si distribuitorul oficial in Romania al faimosului brand Dainese. Compania intentioneaza astfel sa distribuie publicului larg produsele Dainese, numai printr-o retea de 20 de dealeri, ce urmeaza a fi creata in cele mai importante orase din tara.

Compania Dainese a fost fondata in 1972 de actualul sau presedinte, Lino Dainese, si a inceput ca un producator de pantaloni din piele pentru motocros. Inca de la infiintare numele companiei a fost strans legat de piloti care au scris istoria motociclismului: din anii 70, prin Giacomo Agostini si Barry Sheene in Campionatul Mondial de Motociclism Viteza si Alborghetti in competitiile de motocross, pana in zilele noastre la Valentino Rossi, Max Biaggi, Daniel Pedrosa, Olivier Jacque si multi altii.

Experienta acumulata in domeniul echipamentelor de protectie i-a permis sa-si dezvolte o baza tehnologica pretabila nu numai in motociclism ci in mai multe sporturi, cum ar fi concursurile de mountain bike, ski sau snowboarding.

Tara noastra este considerata a fi o noua misiune pentru Dainese si Garage Italia, extrem de realizabila avand in vedere cresterea fenomenului motociclistic si posibilitatile de a practica mountain bike si ski in minunatii munti din Romania.

Garage Italia

Bookmark and Share
jacket by Cengizhan SELEN on 21.05.2010
Dear Sir, I would like to learn that have you got jacket 2009 models? Waiting your reply. Regards, Cengizhan SELEN Tel : 090 216 418 10 76 / 79 Fax:090 216 348 91 38 Mobile: 090 532 204 84 00
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.