Cauta in stiri

RSS Feed

inaugurari

KTM Dementor si-a deschis portile

25.11.2009
Foto ©: KTM Dementor

Sub egida Ready to Race, astazi si-a deschis oficial portile Dementor, unicul dealer KTM din Bucuresti si Sud-Estul Romaniei, situat in Soseau Pipera Nr.48.

In showroom va putea fi admirata gama 2010 de motociclete a constructorului austriac cat si masina KTM X-BOW (model unic realizat impreuna cu Volkswagen AG, care cantareste in versiunea Superlight 784 kg si are un motor de 1.984 cmc ce dezvolta 240 cp).

Pentru ca Dementor isi doreste sa fie mai mult decat un dealer de motociclete, va sprijini sportul moto din Romania ajutand la crearea unei noi pepiniere pentru motocross. Astfel, prin Scoala Dementor oricine va putea lua lectii de motocross, enduro si supermoto; din instructorii scolii facand parte si Adrian Raduta campion national de motocross si pilot oficial Dementor in sezonul 2010.

In cadrul evenimentului de inaugurare, Adrian Raduta a primit in mod oficial din partea Dementor motocicleta KTM 250 SX-F, dotata cu aceleasi suspensii pe care le-a folosit in 2009 campionul mondial Marvin Musquin.

La deschiderea oficiala Dementor au fost prezenti si trei membrii ai echipei Vectra Racing, Marcel Butuza, Alex Garbacea si Romeo Duicu, piloti care se vor implica in Scoala Dementor impartasindu-le cursantilor din experienta acumulata in Campionatul Mondial de Rally-Raid, in raliul Dakar sau in competitiile de enduro extrem.

In zilele imediat urmatoare deschiderii oficiale (26, 27, 28 noiembrie) Dementor a pregatit, pentru cei care vor sa devina membrii ai marii familii portocalii, un discount de 30% pentru orice produs achizitionat.
Astazi la ora 18.00 toti posesorii de KTM sunt invitati la un party portocaliu.

Dementor

Bookmark and Share
Enduro by RoNnI on 07.04.2010
Super ....sunt un pasionat al motocrosului ....am vrut mereu sa practic acest sport ...dar nu am avut ocazia ...si dak am inteles bn Dementor da lectii de motocross ....o intrebare cum poti sa te inscri si alta ...trebuie un anume nivel de experienta sau .....poate oricine doreste ?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.