Cauta in stiri

RSS Feed

Mob App Awards

Diablo Super Biker iPhone App

Costi Radoi | 23.12.2011
Foto ©: pirelli

Aplicatia Diablo Super Biker pentru iPhone a primit premiul summit-ului in tehnologie la categoria “Utilitare, Instrumente si Productivitate”. Aplicatia mobila realizata de catre cei de la Pirelli a intrat in Top 5 dintre cele peste 250 de aplicatii ce au partcipat, alaturanduse celor mai bune aplicatii mobile

Milano (Italia), 25 octombrie 2011 – Aplicatia pentru iPhone Diablo Super Biker, lansata in august si dedicata motociclistilor, cu ocazia SMAU 2011, a fost premiata la categoria “Utilitare, Instrumente si Productivitate”, intrand in topul cinci al celor mai bune aplicatii pentru terminale mobile, o initiativa promovata de catre Observatorul Scolii de Management din cadrul Politehnicii din Milano in colaborare cu SMAU si Wireless4Inovation

“Diablo Super Biker este prima aplicatie oficiala pentru iPhone realizata de Grupul Pirelli” a spus Lucio Vesentini, Digital Marketing & Community Manager, “si primind aceasta recunoastere in cadrul MOB App Awards ne intareste increderea ca ne indreptam intr-o directie corecta. Lansat in august 2011, Diablo Super Biker deja are peste 30.000 de descarcari in mai putin de 3 luni. Foarte curand vom lansa si un update pentru iPhone, ce va ajuta la o mai buna utilizare a GPS-ului, astfel incat masuratorile sa fie total identice cu cele executate de profesionistii din domeniu, astfel oferind rezultate cat mai precise utilizatorului”

Aceasta aplicatie gratuita pentru iPhone, este destinata motociclistilor ce doresc sa-si masoare performantele in timp real direct pe iPhone, descoperind distantele, unghiurile de inclinare, viteza si timpul pe un tur. Este simplu: se seteaza pe Road sau Track si se iese la plimbare. Prin Google Maps se poate “fotografia performanta”, urmarind traseul pe harta. In orice moment se pot vizualiza rezultatele obtinute si se pot compara cu cele ale prietenilor de pe Facebook®.

Aplicatia este compatibila cu orice iPhone cu system de operare iOS versiunea 4.2 (iPhone 4 este necesar pentru obtiunea unghiului de inclinare)

Mai multe informatii pe pirelli.com, facebook.com/pirelli sau pe Twitter @Pirelli_Media.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.