Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

Dirt Bike Zone, un site dedicat pasionatilor de motociclism off-road

15.02.2010
Foto ©: Dirt Bike Zone

Patrick Moto a lansat Dirt Bike Zone, un site dedicat iubitorilor motociclismului off-road!

Prin intermediul sectiunilor Dirt-Track, MX/FMX, Enduro, Enduro-touring, Supermoto si Rally Raid, fiecare creionata pe mai multe capitole, de la teste si competitii la interviuri si clasamente, Dirt Bike Zone isi propune sa ofere o imagine fidela a scenei off-road autohtone, nefiind ignorata nici actualitatea internationala.

Misiunea Dirt Bike Zone este sa fie cat mai aproape de fanii motociclismului off-road, indiferent daca acestia sunt piloti profesionisti, amatori sau simpli spectatori la competitiile de care Romania nu duce lipsa.

Sectiunile Tehnici de pilotaj si Practic vor oferi informatii utile pentru cei care au ales sa isi duca viata alaturi de o dirt bike, incercand sa le-o faca mai usoara prin sfaturi si informatii competente, avand ca sursa profesionisti in domeniu. Nu in ultimul rand, site-ul ofera si o sectiune dedicata vanzarii si cumpararii de motociclete si echipamente, evident... off-road!

Asadar, daca doriti sa aflati despre ce se intampla la competitiile off-road interne si externe, doriti sa-i cunoasteti pe pilotii cu care ne mandrim sau cautati informatii despre motociclete de folosit in afara asfaltului, cu o concesie pentru on/off, trebuie sa virati spre Dirt Bike Zone.

Afla ce se intampla dincolo de asfalt impreuna cu www.dirtbikezone.ro!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.