Cauta in stiri

RSS Feed

circuite noi

Donington Park va fi modernizat

12.01.2009
Foto ©:

Circuitul Donington Park din Marea Britanie, ce gazduieste printre altele si etapa MotoGP de la sfarsitul lunii iulie, a primit unda verde pentru a fi supus unui plan de extindere si modernizare in valoare de multe milioane de lire sterline.

Ultimele aprobari si formalitati au fost finalizate saptamana trecuta, lucrarile avand sa inceapa imediat. Structura circuitului urmeaza sa sufere modificari drastice printre care realizarea unei linii drepte pe care se vor putea atinge viteze de peste 300 km/h, constructia de noi standuri pentru echipe si a multor altor facilitati de top.

Daca planurile ambitioase vor fi duse la bun sfarsit, pe circuitul Donington Park se va putea desfasura in 2010 etapa britanica de Formula 1, continuand intre timp sa aiba loc pe pista existenta cursele de anul acesta din British Superbike, Campionatul Mondial de Superbike si MotoGP.

Simon Gillett, CEO al circuitului Donington Park, a declarat: "Acesta este un pas important inainte si inca o tinta de atins."

"Raman dedicat dezvoltarii fiecarei etape a modernizarii cu aceeasi pasiune si vigoare cu care am atacat etapa de planificare si incerc sa ma asigur ca este valabil si in cazul oamenilor care lucreaza cu mine la acest proiect."

"Sunt mereu cu gandul la acea data fixa de iulie 2010. Raman increzator si optimist ca putem si vom realiza tot ce am promis si nu voi avea liniste pana cand nu voi urmari anul viitor Grand Prix-ul Britanic la Donington Park."

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.