Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

D'Onofrio acuzat de spionaj industrial

21.05.2009
Foto ©:

Enrico D'Onofrio, actualul managing director al companiei MV Agusta, este cercetat de Garda Financiara italiana sub acuzatia de spionaj industrial in timpul fostei sale functii de la Ducati.

D'Onofrio a parasit de la 1 mai anul acesta compania Ducati, acolo unde ocupa functia de CFO (chief financial officer), pentru a face parte din noua conducere MV Agusta impusa de Harley-Davidson ca raspuns la actuala criza economica mondiala.

Ducati inca nu a comentat aceasta situatie insa acuzatiile par destul de serioase, Garda Financiara italiana perchezitionand la inceputul saptamanii locuinta lui D'Onofrio din Varese si confiscand un laptop care ar putea contine documente incriminatoare.

Alessandro Diddi, avocatul lui Enrico D'Onofrio, a declarat: "Clientul meu nu a luat nici o informatie brevetata, si singurele documente pe care le-a luat cu el atunci cand a plecat de la Ducati erau din domeniul public. Nu exista nimic pe care sa fi folosit D'Onofrio aceste informatii in beneficiul noului angajator."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.