Cauta in stiri

RSS Feed

excursii offroad

Drumetie Husqvarna in zona Buzau

28.04.2009
Foto ©: Cristina Baraitarus

In acest sfarsit de saptamana (25-26 aprilie) a avut loc prima drumetie organizata in 2009 sub tutela Husqvarna. Drumetia a avut ca si punct de plecare statiunea balneologica Sarata-Monteoru din judetul Buzau.

Precipitatiile abundente din cursul zilei si noptii de vineri, 24.04, au impus modificare traseului din prima zi a drumetiei, facand in acelasi timp prima zi mai incitanta si oferind un plus de savoare evenimentului.

Din aceasta drumetie nu au lipsit peisajele superbe, situatiile „dificile” sau sfaturile de pilotaj venite de la multiplul campion national Florian Pop.

Dupa o zi aventuroasa, relaxarea la un „pahar de vorba” si berbecut la cuptor a fost binevenita, distractia intinzandu-se pana aproape de zorii zilei.

In a doua zi a drumetiei s-a profitat de conditiile atmosferice favorabile si s-a parcurs traseul hobby de enduro de catre o parte dintre participanti.

In cadrul acestui eveniment participantii au avut ocazia sa testeze modelele Husqvarna din gama Enduro, printre care si cel mai nou model TE 310 pe urcarile si traseele din zona.

Motoplus Paneuro multumeste tuturor participantilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.