Cauta in stiri

RSS Feed

excursii offroad

Drumetie Husqvarna in zona Cluj

06.05.2009
Foto ©:

Motoplus Paneuro, importatorul in Romania al motocicletelor Husqvarna, te invita la o noua drumetie in perioada 15-17 mai 2009, a doua din acest an sub tutela Husqvarna.

Drumetia va fi realizata intr-un cadru natural spectaculos - zona Baisoara din Muntii Apuseni (judetul Cluj) si va avea ca si punct de plecare localitatea Valea Ierii situata la aproximativ 40 Km de Cluj-Napoca.

Sosirea la ”baza” va avea loc in cursul zilei de vineri 15.05, sambata vor fi realizate doua drumetii: hobby la Cheile Turzii si pentru cei mai experimentati hard pe Muntele Baisorii, iar duminica se va realiza o drumetie de nivel mediu spre hard in zona Muntelui Baisorii. Serile vor fi dedicate bunei dispozitii la un gratar si un „pahar de vorba”. In plus participantii vor primi sfaturi de pilotaj de la multiplul Campion National Florian Pop si vor avea posibilitate de a testa modelele Husqvarna din gama Enduro si nu in ultimul rand vor beneficia de asistenta tehnica gratuita. 

Nu exista taxa de participare la drumetie, costurile sunt strict cele legate de cazare, servirea mesei si deplasare. Pentru detalii si rezervari va sta la dispozitie Marian la 0754099177 sau la e-mail gmarian@paneuro.ro. Descopera alaturi de Husqvarna frumusetile Romaniei!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.