Cauta in stiri

RSS Feed

excursii offroad

Drumetie Husqvarna in zona Muntilor Cindrel

16.06.2009
Foto ©: Motoplus Paneuro

In weekendul care a tocmai a trecut s-a desfasurat a treia drumetie enduro Husqvarna din acest an, intr-un cadru natural mirific cu oameni exceptionali. Tabara a fost fixata in localitatea Riu Sadului.

In prima zi a drumetiei, traseul i-a dus pe temerari pana la cota 2.000 unde au fost racoriti de o ninsoare. Dupa aceasta racorire nu tocmai obisnuita pentru mijlocul lunii iunie s-a revenit la baza pentru alimentarea motoarelor si a pilotilor. Dupa o prima parte a zilei care a continut toate elementele unei adevarate aventuri off-road, pilotii au reluat aventura pe cateva urcari incitante demne de cele mai tari competitii off-road, urcari care i-au solicitat. Dupa o zi plina de aventura s-a facut recuperarea la un pahar de vorba, distractia intinzandu-se pana tarziu in noapte. A doua zi profitand de o vreme fantastica s-a debutat in forta pe o urcare de Romaniacs, continuandu-se pe un traseu de relaxare intr-un efectiv mai redus. Multumim aventurosilor participanti si gazdelor primitoare! 

Urmatoarea drumetie enduro Husqvarna se va desfasura in zona Predeal in 11-12 iulie. Descopera alaturi de Husqvarna frumusetile Romaniei!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.