Cauta in stiri

RSS Feed

drumetii enduro

Drumetie Husqvarna la Valenii de Munte

09.10.2009
Foto ©: Motoplus Paneuro

In 17-18 octombrie, Motoplus Paneuro organizeaza a saptea drumetie enduro sub egida Husqvarna, din acest an. Drumetia se va desfasura in zona Valenii de Munte pe trasee de nivel mediu si hobby.

Drumetii husky vor putea alege intre doua trasee, unul light pentru cei mai putin experimentati si unul mediu pentru cei care vor mai multa adrenalina si au ceva experienta pentru a-i face fata. Ambele tipuri de traseu vor fi marcate pe GPS si vor avea puncte comune. Traseul din prima zi este de aprox. 80 de Km spre Cheia iar cel din a doua zi de aproximativ 40 Km.

Dupa prima zi a drumetiei participantii se vor relaxa la un pahar de vorba, sau tinand cont ca in aceeasi perioada se desfasoara Festivalul Tuicii la un paharel de licoare traditionala. A doua zi aventura continua pe frumoasele plaiuri ale Valeniilor. Acesta va fi ultima drumetie Husqvarna din 2009, o ultima sansa pentru cei care nu au participat pana acum la drumetiile Husqvarna si o noua oportunitate pentru a vizita locuri spectaculoase din Romania si a sarbatorii spiritul endurist.

Nu exista taxa de participare, drumetii isi vor suporta doar costurile proprii (cazare, masa, combustibil). Daca te simti pregatit pentru un traseu incitant care cu siguranta te va umple de adrenalina vino sa descoperi frumusetile Romaniei alaturi de Husqvarna!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.