Cauta in stiri

RSS Feed

vanzari

Ducati a anuntat disponibilitatea unui stoc aditional de Desmosedici RR

26.11.2008
Foto ©: Ducati

Ducati America de Nord a anuntat saptamana trecuta ca va avea disponibil un stoc aditional de Ducati Desmosedici RR pentru piata americana. In ianuarie 2008 cand au fost onorate primele comenzi, stocul alocat Statelor Unite a fost epuizat in doar 5 ore.

Conform celor de la Ducati, numarul original de productie de 1500 de exemplare va ramane valabil intrucat noile exemplare disponibile, nu se mentioneaza numarul acestora, sunt defapt modele pre-comandate dar disponibile din diverse motive.

La un pret de 62.000 de euro, Desmosedici este una din cele mai scumpe motociclete de serie mica din lume insa trebuie mentionat ca aceasta este prima si singura motocicleta replica MotoGP produsa pana in prezent, materializarea visului multor entuziasti.

Desmosedici RR este derivat direct din motocicleta folosita de Ducati in Campionatul Mondial de MotoGP din 2006, Desmosedici GP6, si este echipata cu un motor V4 de 200 cai putere, care a preluat aspectul traditional al motoarelor L-Twin de 90°, impreuna cu controlul desmodromic al supapelor.

Desi anuntul Ducati se refera strict la piata americana, importul din S.U.A. nu este imposibil chiar daca este destul de complicat dar si costisitor. Aceasta ar putea reprezenta o ultima ocazie de achizitionare pentru toti doritorii acestui model unic.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.