Cauta in stiri

RSS Feed

fabrici noi

Ducati isi muta fabrica din Borgo Panigale

28.04.2009
Foto ©: MotoGP

Ducati urmeaza sa-si mute istoricul sediu din Borgo Panigale intr-o noua fabrica de 165.000 de metri patrati amplasata in Persicetana, pe vechiul amplasament urmand sa fie construit un complex rezidential de locuinte.

Motivul acestei schimbari il reprezinta nevoia companiei italiene de a atinge o mai mare eficienta in ceea ce priveste productia. In ciuda situatiei economice dificile prin care trece industria moto, si nu numai, Ducati a reusit sa-si mentina vanzarile iar acum reinvesteste sumele obtinute pentru a-si duce la bun sfarsit planurile de dezvoltare pe termen lung.

In acelasi timp, Ducati se afla in discutii avansate cu autoritatile locale din regiunea Bologna pentru deschiderea unui centru de cercetare anexat noii fabrici, compania italiana dorind sa continue colaborarea de succes avuta cu universitatile din zona.

Pe langa spatiul destinat productiei, fabrica Ducati va dispune de centre expozitionale pentru vizitatori, alaturi de un nou restaurant si un circuit de testare.

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.