Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Dunlop devine furnizor unic in Cupa Harley-Davidson XR 1200

06.01.2009
Foto ©: Dunlop

Producatorul de anvelope britanic Dunlop revine in British Superbike ca furnizor unic pentru categoria dedicata exclusiv motocicletelor Harley-Davidson XR 1200 din acest sezon competitional.

Compania din Birmingham avea deja legaturi stranse cu producatorul american prin acordul semnat de a echipa din fabrica toate modelele XR 1200 comercializate pentru uzul stradal.

Dunlop a fost de asemenea preferat ca furnizor pentru un eveniment sportiv ce se va desfasura in Italia si va avea in centrul atentiei modelul Harley-Davidson XR 1200.

Producatorul britanic va asigura un service complet la fiecare din cele zece curse desfasurate pe parcursul calendarului cu opt etape a Campionatului British Superbike 2009.

In plus, Dunlop s-a angajat sa ofere gratis fiecarui concurent un set de anvelope D209 GP Racer, una pe fata si doua pe spate, pentru prima etapa de la Brands Hatch de pe 11-13 aprilie si pentru cursa finala de la Silverstone ce se va desfasura intre 25-27 septembrie 2009.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.