Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

East European Motor Show 2009

24.02.2009
Foto ©: East European Motor Show 2009

East European Motor Show, cea mai mare intrunire de motociclisti din estul Europei, se va desfasura anul acesta la Predeal intre 10 si 12 iulie. Aceasta manifestare se anunta a fi o premiera in Romania, desfasurarea de forte fiind una impresionanta.

Participantii din tara si strainatate sunt asteptati sa petreaca un weekend plin de evenimente, organizatorii pregatind doua scene de 130.000 Wati respectiv 60.000 Wati, pe care vor evolua 15 formatii rock dintre care putem mentiona: Sister Sin (Suedia), Trooper, Highlight Kenosis, Guerrillas, Act, Tiarra, Aia, True Mind, Black Jack, Inopia, 9.7 richter, Fireball, si altii.

Dupa inchiderea programului la scene cei mai petrecareti sunt asteptati in Pistons Club, un spatiu special amenajat pentru a continua distractia pana dimineata.

Concursurile si premiile puse in joc va vor atrage in mod sigur atentia. Iron Art Competition, cel mai mare concurs de motociclete modificate din Romania, va beneficia de prezenta unui juriu international iar premiile pentru primele trei locuri sunt de 1.000 de euro, 700 de euro si 300 de euro. Miss Motorshow va acorda un cec in valoare de 300 de euro celei mai frumoase femei ce se va inscrie la preselectia realizata in direct.

In cadrul East European Motor Show doritorii se mai pot inscrie la concursuri de tatuaje/piercing si burnout, ambele desfasurate in spatii special amenajate, sau pot asista la demonstratii de freestyle, bikewash, women's fight si nu in ultimul rand striptease.

Cireasa de pe tort o constituie tombola evenimentului care are ca premiu o motocicleta Honda Hornet, biletul de participare la aceasta urmand sa coste 2 euro!

In cadrul intrunirii vor exista sase puncte de alimentatie publica ce vor functiona non-stop, toate preturile practicate urmand sa fie echivalente cu cele ale unitatilor comerciale clasificate la 2 stele.

Organizatorii au mai pregatit un Muzeu Honda, unde vor fi prezentate mai multe momente din istoria inginerului Soichiro Honda si a corporatiei Honda, o zona comericala pentru motociclete noi si second-hand, piese de schimb si accesorii, consumabile si multe altele. La fata locului va mai exista un service moto, o vulcanizare si un atelier de airbursh.

Biletul de intrare la East European Motor Show va costa 10 euro, motociclistii putand participa pe tot parcursul desfasurarii evenimentului, in timp ce publicul spectator va avea un program zilnic cuprins intre orele 9.00 si 24.00. Minorii au si ei accesul restrictionat intre anumite ore iar participarea lor la Beer Bike Saloon si Pistons Club este stric interzisa.

Pentru informatii suplimentare vizitati website-ul East European Motor Show.

Bookmark and Share
intrunire predeal by pompiliu mocanu on 28.02.2009
salutare cum pot intra in posesia a vreo suta de invitati vreau sa le ofer in germania la o intrunire moto la care merg eu am fost la ei de 3 ori anul asta ma duc iar as vrea sai invit sa vina la predeal locatia e superba ramane servicile pe care le oferiti sa se ridice la inaltime sa vada si ei cum e la noi daca e nevoie platesc aceste invitati poate chiar aveti tiparite in engleza multumesc frumos si daca -aveti timp uitati -va pe acest sait www.berndtesch.de omul acesta strange motociclisti din toata lumea si vin face intruniri de multi ani si iese frumos ma duc cu placere abia astept sa ma duc ar fii superb sa iasa si la noi la fel va salut Pompiliu
mergem la predeal by lentzu on 01.03.2009
ar fi si mai ok,daca sar organiza plecari in grup ,din diverse orase,arad....,sa ne organizam motociclisti.asfalt uscat,si atentie in trafic
Moto by Andrei on 12.03.2009
La ora asta trimit invitatia la toti motociclistii pe care ai cunosc din Austria. Sa speram de o distractie cum nu a mai fost niciodata!!!!!!!! Sa vina vara! Sall
SUCCES by CATALIN on 30.04.2009
BAFTA! Ne vedem in IULIE.
sal by JdeR on 19.05.2009
nu sunt biker ... ink da' sunt fan al motoarelor. de unde cumpar cateva bilete???
intrebare by bid on 23.05.2009
Salut cum pot sa intru in posesia unei invitatii sau cum pot sa rezerv cazare la hotel la acest eveniment, si care sint cele mai apropiate pensiuni sau hoteluri.multumesc
nu se mai aude nimic? by dynoviorel on 12.06.2009
mai e o luna pana la evenimet si nimeni nu da nici un detaliu legat de locatie.nu aveti si voi niste poze ceva?
sal by ..... on 14.06.2009
dupa cate stiu se tine la 3 brazi....este f frumos, eu sunt din predeal....
moto by bmw on 23.06.2009
dati si voi locatia la intrunure sa stim si noi....
Locatie by Paul Motoflash on 24.06.2009
Intrunirea va avea loc in zona turistica Trei Brazi
iNTRUNIRE by Adrian RUS on 26.06.2009
salve. pt. dl Pompiliu mocanu , dati-mi un mail pentru a va furniza datele de contact ale organizatorilor. Vom canta si noi acolo in seara de 11. Va fi metal si bere. bafta & see ya there.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.