Cauta in stiri

RSS Feed

filme noi

Easy Rider: The Ride Back

22.05.2009
Foto ©: Pando Company

Filmul cult "Easy Rider" realizat in anul 1969, din distributia caruia au facut parte Peter Fonda, Dennis Hopper si Jack Nicholson, va beneficia de o continuare aflata deja in stadiul de post-productie.

"Easy Rider: The Ride Back" va fi lansat prima data in Statele Unite ale Americii in luna septembrie a acestui an, o parte din echipa noii productii aflandu-se la Festivalul International de Film de la Cannes (foto2) pentru a atrage atentia asupra acestei pelicule asteptate timp de 40 de ani.

Filmul este unul independent produs de Phil Pitzer, care a trebuit sa se lupte mai multi ani pentru a obtine dreptul de a face o continuare la "Easy Rider", timp in care proiectul a purtat numele de "Scarlet Cross".

Actiunea se concentreaza in jurul fratelui lui Wyatt (Peter Fonda), care merge pe urmele acestuia alaturi de cel mai bun prieten, Wes Coast, bineinteles pe motociclete Harley-Davidson customizate.

Asemenea originalului, filmul nu beneficiaza de un buget impresionant sau de nume mari, ramanand de vazut daca "Easy Rider: The Ride Back" se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.