Cauta in stiri

RSS Feed

salonul EICMA

EICMA in imagini - standul Honda

Paul Lozba | 08.11.2008
Foto ©: Motoflash

Standul companiei Honda, unul din cele mai mari ale salonului, nu a avut multe noutati, insa asta nu inseamna ca nu am avut ce admira.

Pe langa conceptul V4, dezvaluit la Intermot, Honda a avut o zona mare centrala dedicata motocicletelor V4 legendare din istoria companiei japoneze precum VF 750, RVF 750, NR 750 sau mai recentul RC212V al lui Pedrosa. Am putut admira, de asemenea, motocicletele de GP ale lui Nakano si Dovizioso, dar si Fireblade-ul de SBK al lui Carlos Checa si Fireblade-ul HRC care a castigat cursa de anduranta de la Suzuka din acest an.

Am mai observat noile culori ale Hornet-ului de 600 si ale CBR-ului de 600, editia touring a modelului Transalp, dar si senzationalele concepte EVO-6 si CB 1100R.

Cu ocazia EICMA, compania japoneza a anuntat oficial ca va lansa in 2010 o versiune de productie bazata pe conceptul V4, probabil inlocuitorul actualului VFR 800. Aceasta va fi disponibila la vanzare in prima jumatate a lui 2010, ceea ce ne face sa credem ca o vom vedea in forma gata de productie la sfarsitul lui 2009.

Vezi > Galerie foto Honda la EICMA 2008

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.