Cauta in stiri

RSS Feed

aventuri

Enisala Moto Adventure 2009

19.03.2009
Foto ©: Enisala Moto Adventure

Enisala Moto Adventure (EMA) este o organizatie care promoveaza spiritul liber si placerea motociclismului in natura. Aceasta organizeaza in fiecare an mai multe evenimente dedicate tuturor iubitorilor de natura care doresc sa o exploreze folosind motocicleta sau ATV-ul ca mijloc de locomotie.

EMA promoveaza calatoriile prin natura numai prin locuri permise, pe cai folosite de om, fie si numai de localnici, si se ingrijeste ca participantii sa respecte unicitatea naturii. Astfel traseele sunt organizate numai pe drumuri de tara, forestiere si carari. Acestea sunt special alese pentru a admira locuri, peisaje si detaliile aparte ale naturii locului.

Pentru 2009, EMA a pregatit 3 evenimente, fiecare din acestea avand durata de 4 zile din care 3 zile de traseu:

EMA Enisala Editia a 4-a. “Pe aripile catipoliei” 27-31 mai 2009
Evenimentul este organizat pentru a petrece un week-end lung si excelent pe motocicleta; pentru a cunoaste o alta Dobrogea, a locui intr-o locatie de exceptie, nu mai putin a avea cateva seri dupa pofta inimii, cor lipovenesc, cu cina si socializari frumoase printre cei care impartim o pasiune.

EMA Bicfalau Editia a 5-a. “Dupa potecile husarului” 17-20 iunie 2009
Evenimentul este organizat pentru a descoperii pe parcursul a 4 zile, natura inca "neturistica" din preajma orasului Sf. Gheorghe - Brasov; pentru a va bucura de motocicleta plimbandu-va si cunoscand regiunea acelor sate, a locui intr-un club excelent amplasat, nu mai putin a va bucura de prezenta lipitanilor si a spectacolului pe care-l punteti vedea atunci cand vor fi scosi la fuga; serile veti asculta muzica traditionala locala.

EMA Sighisoara Editia a 6-a. “Urmele ultimilor saxoni” 7-11 octombrie 2009
Evenimentul este organizat pentru a petrece un week-end lung si excelent pe motocicleta; pentru a cunoaste regiunea satelor sasesti, a locui intr-un hotel traditional, nu mai putin a avea cateva seri dupa pofta inimii; pentru a va bucura de un concert de jazz/blues, a cina si socializa cu cei cu care impartititi o pasiune comuna.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul Enisala Moto Adventure.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.