Cauta in stiri

RSS Feed

constructori noi

Erik Buell infiinteaza Erik Buell Racing

08.12.2009
Foto ©: Erik Buell Racing

Dupa decizia de a opri productia motocicletelor Buell, Harley-Davidson a anuntat ca Erik Buell, Presedinte si Chief Technical Officer la Buell Motorcycle Company, va parasi compania americana pentru a infiinta Erik Buell Racing, un shop independent dedicat curselor.

Erik Buell Racing va furniza componente Buell pentru curse, va oferi servicii de preparare a motoarelor si motocicletelor pentru competitii, va construi si comercializa versiuni racing ale motocicletei Buell 1125R, sub licenta Harley-Davidson, si va oferi suport tehnic echipelor ce folosesc motociclete Buell.

Astept cu nerabdare sa ajut pilotii Buell sa aiba motociclete foarte rapide,” a declarat Erik Buell. “Avem in lucru niste proiecte interesante de dezvoltare si va insemna foarte mult pentru mine sa vad pilotii Buell concurand pentru victorii si campionate in sezonul 2010 si nu numai.

Sunt incantat ca Harley-Davidson il asista pe Erik la infiintarea noii companii, continuand sa sprijine eforturile competitionale  in care a pus atat de multa pasiune de-a lungul anilor,” a declarat Jon Flickinger, Presedinte si COO Buell. “Harley-Davidson si Buell Motorcycle Company se vor mandri mereu de colaborarea cu Erik si ii dorim numai de bine in noua sa provocare de a sustine pilotii Buell.

Erik Buell Racig va avea sediul tot in East Troy, Wisconsin, si va avea o echipa formata din veterani ai companiei Buell.

Erik Buell Racing

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.