Cauta in stiri

RSS Feed

competitii off-road

Erzberg Rodeo 2009, aproape de start

02.06.2009
Foto ©:

Erzberg Rodeo, una dintre cele mai dure si spectaculoase competitii de enduro din lume, se va desfasura anul acesta intre 11 si 14 iunie in Austria, eveniment la care s-au inscris 1.500 de participanti din 33 de tari.

In ciuda unui program international incarcat, nici aceasta editie nu va duce lipsa de nume mari: polonezul Taddy Blazusiak, invingatorul din ultimii doi ani, va trebui sa-si apere titlul in fata campionului din Dakar, francezul Cyril Despres. Ambii au ales sa concureze pe motociclete KTM 300 EXC.

Dintre cei 85 de piloti de top care urmeaza sa ia startul la Erzberg Rodeo 2009 mai fac parte Chris Birch (Noua Zeelanda) pe un KTM 250 EXC si Darryl Curtis (Africa de Sud) pe KTM 300 EXC. Marc Coma, castigatorul Dakar 2009, va fi si el prezent la editia de anul acesta cu un KTM 690 in cadrul Iron Road Prologue.

BMW a pregatit o echipa numeroasa alcatuita din Andreas Lettenbicher, Gerhard Forster, Rudi Poschl, Jade Gutzeit si Gray Dick, toti urmand sa piloteze noul model G 450 X.

Compania Husaberg va fi reprezentata prin canadienii Shane Cuthbertson si Jared Thomas, germanul Thomas Gunther si campionul mondial de snowboard Erich Brandauer. Acestia vor avea la dispozitie ultimele modelele Husaberg FE 450 si FE 570.

Lista participantilor este completata de francezul Antoine Letellier, surpriza editiei de anul trecut, care urmeaza sa ia startul pe Aprilia RXV 5.5, si de pilotul britanic Doug Lampkin care a castigat de 12 ori Campionatul Mondial de Trial.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.