Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Ewan McGregor isi vinde motocicleta

20.11.2008
Foto ©: MCN

Ewan McGregor, cunoscut prin intermediul documentarelor "Long Way Around" si mult mai recentul "Long Way Down", isi va dona motocicleta Moto Guzzi, organizatiei de caritate UNICEF pentru a ajuta la strangerea de fonduri.

McGregor si-a ales singur motocicleta model California Vintage de la fabrica Moto Guzzi, in vizita sa surpriza din 2007, intorcandu-se cu ea in Marea Britanie. Actorul britanic a declarat ca o va scoate la licitatie pe eBay, in scopul de a aduna fonduri pentru organizatia a carui ambasador este din 2004.

In pagina licitatiei, Ewan a declarat:
Salut, sunt Ewan McGregor, ambasador Unicef, si donez motocicleta Moto Guzzi catre Unicef pentru a fi licitata pe eBay. Este primul model in aceasta culoare si una din motocicletele mele preferate. Am luat-o de la fabrica Moto Guzzi din Italia si am condus-o inapoi in Londra. Mi-a placut sa o conduc de la inceput si stiu ca si tie o sa iti placa.

Ca ambasador Unicef, am fost privilegiat sa vizitez multe proiecte Unicef si sa vad impactul lor in viata copiilor si a familiilor acestora. Doar o persoana va detine motocicleta mea insa indemn pe toata lumea sa viziteze acest site si sa faca o donatie catre UNICEF. Ai puterea sa ajuti la continuarea eforturilor Unicef de a proteja copii in cazul dezastrelor.

Pentru a vedea motocicleta click aici.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.