Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

FIM are un nou website mai dinamic

19.02.2009
Foto ©: FIM

Federatia Internationala de Motociclism (FIM) anunta lansarea unui nou website dedicat in principal pasionatilor de motociclism din intreaga lume si familiei FIM.

Scopul acestei schimbari este de a aduce FIM mai aproape de fani, care la randul lor pot interactiona schimband idei si comunicand cu restul comunitatii motociclistice.

Printre imbunatatirile aduse se regaseste si FIM TV, care va prezenta cele mai importante momente ale diferitelor evenimente de profil. Companiile au acum posibilitatea sa contacteze FIM pentru a obtine spatiu publicitar pe noul website, optiune valabila si pentru FIM-STORE.COM.

Vito Ippolito, presedintele FIM a declarat: "Acest nou website cu elemente noi dinamice este intentionat sa fie mai util vizitatorilor si in acelasi timp sa aiba o relatie mai interactiva cu un public mai larg si mai tanar."

Website-ul va continua sa ofere toate informatiile oficiale FIM de pana acum: istoria FIM, Regulamentul FIM si documente administrative FIM.

FIM-LIVE.COM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.