Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

FIM Moto Show lansat la nivel global

29.01.2009
Foto ©: FIM

In urma unui comunicat de presa publicat acum doua zile, va anuntam ca FIM (Federatia Internationala de Motociclism) si Sportsbrand Media Group anunta lansarea unei serii oficiale de televiziune, "FIM Moto Show", primul episod fiind difuzat deja miercuri, 28 ianuarie 2009.

Emisiunea saptamanala de jumatate de ora este prima de acest gen, cuprinzand toate categoriile si disciplinele din cursele de motociclism intr-un singur program.

Fanii sporturilor motorizate au acum pentru prima oara ocazia sa urmareasca direct de la sursa cele mai importante competitii insotite de ultimele informatii in materie de motocross, trial, enduro si curse pe circuit.

Vito Ippolito, presedintele FIM a declarat: "Este un moment istoric pentru FIM sa avem propria noastra emisiune. Va da ocazia tuturor celor care urmaresc si sustin sportul nostru sa aiba o imagine mai larga si mai detaliata despre ce facem noi la FIM. In plus va da sponsorilor, promotorilor si tuturor celor implicati sansa unei expuneri mai mari. Este o mare satisfactie ca Sportsbrand ne acorda aceasta sansa si speram ca aceasta colaborare sa dureze multa vreme."

Peter Wraith, CEO al Sportsbrand Media Group: "Motociclismul sportiv este extrem de apreciat de televiziunile din intreaga lume si din feedback-ul pe care l-am primit; exista o cerere masiva pentru un program de acest gen. Suntem incantati sa fim partenerii FIM in crearea a ceea ce va fi o serie de televiziune captivanta si fascinanta."

via I FIM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.