Cauta in stiri

RSS Feed

Firma Indian si echipa Jack Daniel's va expune un model in editie limitata Chief Vintage.

Ciprian | 01.02.2016
Foto ©:

Firma Indian a dezvaluit niste poze cu Chief Vintage, in parteneriat cu Jack Daniel's, pentru a comemora 150 de ani de dezvoltare a distileriei.

Motocicleta va fi vanduta intr-o licitatie cu scop caritabil in octombrie, banii find oferiti personalului militar din America.

JD Indian Chief Vintage poarta numele a 7 mari distilieri care au dezvoltat renumita bautura alcoolica de-a lungul timpului. Ultimile modificari au fost facute de catre Brian Klock si echipa sa.

Chiar daca motocicleta va sosi la o licitatie, firma Indian planuieste pe viitor sa produca modelul Jack Daniel's Chief Vintage intr-un numar limitat.

Prima dezvaluire a sa va fi la Barrett-Jackson Scottsdale. Apoi la Daytona Bike Week (4-13 martie) si in final in Las Vegas, unde va fi vanduta.

Banii stransi vor fi donati catre "Operation Ride Home", fiind un program creat de catre Jack Daniel's Distillery si Armed Services YMCA care are ca scop sustinerea tinerilor militari pentru a petrece mai mult timp alaturi de familiile lor in timpul sezonului de vacanta.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.