Cauta in stiri

RSS Feed

Fiul lui Che Guevara promoveaza Cuba pe motocicleta!

Ciprian | 20.01.2015
Foto ©:

Ernesto Guevara, cel mai tanar fiu al lui Ernesto Che Guevara, ofera rute turistice pe motociclete Harley Davidson, pentru a cunoaste Cuba. In acest scop, el a deschis agentia La Poderosa Tours, pe care o promoveaza prin intermediul platformei de socializare Facebook.

La Poderosa Tours este o agentie care ofera circuite prin cele mai frumoase zone ale tarii, precum si vizite la obiectivele istorice ale revolutiei de gherila. Unul dintre aceste trasee se numeste Fuser 2 si are ca obiective: La Habana, Trinidad, Santa María, Santa Clara si Cienfuegos.

Coordonatorul agentiei este Ernesto Guevara (49), care a mostenit pasiunea pentru motociclete a tatalui sau. „Che” si-a facut faimoasa calatorie prin America Latina la bordul unei motociclete Norton de 500cc, un model din 1939, care a devenit foarte popular dupa Al Doilea Razboi Mondial. La Poderosa este chiar porecla pe care revolutionarul o daduse motocicletei sale. Totusi, Guevara fiul a studiat timp de 20 ani modul de functionare si reparare a motocicletelor Harley Davidson, astfel ca s-a decis ca si agentia sa lucreze cu acestea.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=lQiBhh1cemk

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.